alza-je-novym-partnerem-progamingoveho-tymu-extatus
Novinka Alza je novým partnerem progamingového týmu eXtatus

Alza je novým partnerem progamingového týmu eXtatus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 4. 2017 12:00 3

Alza.cz vstupuje do prostředí eSportu a stává se na generálním partnerem týmu Alza.eXtatus. Zařadí se tak po bok firem Intel, nVidia, HyperX, ROG.Asus či Zowie, které své jméno s tímto rychle rostoucím herním odvětvím již spojily.

Reklama

Česko-slovenský tým eXtatus, dvojnásobní mistři ČR, má 5 členů: Patrik 'DEV7L' Stuchlík, Staré Město z Uherského Hradiště a Jindřich 'ZEDKO' Chyba z Chomutov z ČR, dále David 'Frozen' Čerňanský z Liptovského Mikuláše, Martin 'Montty' Melíšek z Nových Zámků a Richard 'queztone' Strnátko z Bratislavy za Slovensko. Tým se zaměřuje primárně na populární hru Counter-Strike: Global offensive.

Cílem Alza.cz je tým zprofesionalizovat a pod vedením Tomáše „tecka“ Košírera členům poskytnout nejlepší technologické podmínky a nejnovější vybavení pro trénink. Kromě toho nabídne Alza odborné zázemí, trenéra a výcvik. Úsilí by mělo být korunováno obhajobou titulu mistrů na podzimním Mistrovství ČR v Brně a umístěním v TOP 30 světových týmů. Nedílnou součástí je i podpora komunity gamingu.

Mistrovství České republiky v počítačových hrách je největší domácí událostí profesionálního a poloprofesionálního hraní počítačových her, letos se uskuteční již 7. ročník. Hráče čekají online i offline turnaje na festivalech a významných herních akcích. Jen ti nejlepší se dostanou na MČR, aby bojovali o prestižní mistrovský titul. Podle webu MČRPC bylo vloni v Brně na akci 46 000 návštěvníků, na streamu 122 000 a u televizorů 58 000. Oblíbenost tohoto eSportu stoupá napříč celou Evropou – Intel Extreme Masters v Katovicích navštívilo dokonce 173 000 herních nadšenců.

Fanoušci týmu Alza.eXtatus budou mít během celého roku řadu příležitostí k setkání se svými oblíbenými hráči – Alza připravuje workshopy, soutěže, školení a roadshow po Alza showroomech.

Zdroj: Alza

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama