alza-prinasi-na-for-games-halu-plnou-virtualni-reality
Novinka Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality

Mirek Kočí

Mirek Kočí

Alza.cz okoření veletrh For Games pořádnou porcí virtuální reality, jednou z nejmodernějších interaktivních vychytávek. V Letňanech budou k vyzkoušení tři odlišné technologie – HTC Vive, PlayStation VR a Samsung VR. Program v Alza VR hale se však nebude točit pouze kolem virtuální reality, připraveny budou také technologické novinky na stáncích Lenova, Samsungu, MSI, HAL3000, AOC a Xboxu, nebo stage s opravdu různorodým programem.

Reklama

Alza bude mít v hale 2D mimo prostorů s virtuální realitou připraven také vlastní stánek s herní zónou a Alza počítačovými sestavami, kam si hráči a hr mohou v průběhu celého dne přijít zahrát. Moderní stroje budou k dispozici nejen k volnému hraní, ale budou zde probíhat také turnaje. Třešničkou tohoto stánku bude možnost spatřit nejvýkonnější sériově vyráběnou sestavu v ČR, Alza Red Bull Ultimátní hráč, v jehož vnitřnostech najdeme dvakrát GTX 1080 či nejvýkonnější procesor Intelu z řady Core i7.

Specialitku si připravilo Lenovo ve spolupráci s vydavatelstvím Comgad, v těchto dnech totiž spatří světlo světa dvojice očekávaných titulů WRC 6 a Ride 2, obě budou k vyzkoušení na jednom z herních notebooků Lenovo IdeaPad Y700 a IdeaPad Y900, nebo na závodním DX RACER playseatu, jemuž po prvním doteku podlehne naprosto každý. Všechny čtyři dny zde budou právě v Ride 2 a WRC 6 probíhat závody o nejrychlejší časy, samozřejmě o krásné ceny.

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality
i Zdroj: PCTuning.cz

Stánek MSI nabídne virtuální realitu v podobě HTC Vive na strojích poháněných grafickými kartami GeForce. Jako samostatné kusy budou k vidění grafické krásky GeForce GTX 1060 Armor 3G OCV1 a Radeon RX 470 Gaming X 4G, ze základních desek to pak bude dvojice Z170I GAMING PRO AC a B150 GAMING M3. Chybět nebude také hraní na strojích Nightblade X2 nebo Vortex G65.

Virtuální realita udává celému programu rozměr, stejně tomu bude také u Samsungu, který taktéž disponuje vlastní technologií virtuální reality, Samsung VR headsetem. Mimo hraní s brýlemi bez hranic se na stánku Samsungu budou testovat další moderní technologie včetně mobilní vlajkové lodě Samsung Galaxy S7. V průběhu prodlouženého víkendu se právě tady může každý potkat s profesionálními hráči týmu eSuba a třeba je i vyzvat v Hearthstone!

Během prodlouženého víkendu budou v hale mimo volného hraní probíhat i turnaje pro veřejnost, do kterých se může zapojit naprosto každý. Volné hraní spolu se super turnaji bude probíhat i na stánku HAL3000 AOC na HAL3000 MČR sestavách a monitorech AOC.

V Alza VR hale nebude chybět ani vlastní podium, kde se mimo programu s virtuální realitou HTC Vive a PlayStation VR mohou návštěvníci od čtvrtka do neděle těšit na přednášky o progamingu v Čechách a na Slovensku, stejně jako na zápasový program nejlepších domácích týmů v Overwatch, Dota 2, Rocket League a CS:GO, jenž bude probíhat v průběhu celého veletrhu.

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Alza TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama