AMD představuje Anti-Lag 2 ve spolupráci s Counter Strike 2
i Zdroj: Valve
Novinka AMD představuje Anti-Lag 2 ve spolupráci s Counter Strike 2

AMD představuje Anti-Lag 2 ve spolupráci s Counter Strike 2

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

23. 5. 2024 20:45 57

Inu, těžko se trefuje, když máte na myši lag pěti sekund. Týmy červených i zelených pracují na tom, jak prokletý input lag srazit co nejníže. NVIDIA má Reflex a AMD má Anti-Lag.

Reklama

Musíme ovšem nejprve dodat, že první verze AMD Anti-Lag byla tak zfušovaná, že ji některé hry detekovaly jako pokus o podvod. V AMD slíbili, že systém vylepší a slovo dodrželi. Nyní se firma vytasila s druhou verzí a jako první hra ji podporuje Counter Strike 2. Stejně jako Reflex, i Anti-Lag 2 musí mít přímou podporu ve hře, tedy vývojáři musí techniku implementovat. Jelikož v poslední době hry podporují jak FSR tak DLSS, lze očekávat, že podobně to bude i s Reflexem a Anti-Lagem. 

AMD představuje Anti-Lag 2 ve spolupráci s Counter Strike 2
i Zdroj: AMD

AMD sama prezentovala výsledky v CS 2 a porovnala milisekundové skóre obou verzí Anti-Lagu. K tomu samozřejmě přihodila i výsledek bez AL techniky, abychom jasně viděli, kolik upocených milisekund dokázali srazit. Technologie je kompatibilní s grafikami řady Radeon RX 5000 a výše a s iGPU procesorů Ryzen 6000 a výš, kromě některých iGPU řady 7000 s architekturou CGN. Abyste Anti-Lag 2 mohli používat, tak stačí nainstalovat nejnovější ovladače Adrenalin. Nějaká práce ještě bude nutná, ale konkurent Reflexu je to víc než důstojný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama