anketa-jakou-online-platebni-metodu-preferujete
Internet Novinka Anketa: Jakou online platební metodu preferujete?

Anketa: Jakou online platební metodu preferujete?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2011 17:00 10

Svět platebních nástrojů je velice pestrý a zákazníkům přináší řadu výhod. Propadli jste i vy platbám po internetu?

Reklama

V zahraničí je platba po internetu nejpoužívanějším způsobem placení. Po počáteční nedůvěře ale začíná tomuto způsobu placení propadat stále více zákazníků i v České republice. Mezi hlavní výhody této metody patří: rychlost (platba je zpracována takřka okamžitě) a minimální, nebo téměř žádné poplatky za převod peněz.

V první řadě je zapotřebí mít tu správnou kartu, tzn. nejlépe embosovanou (má nápis a číslice vytlačené do reliéfu). Některé peněžní ústavy zavedly také tzv. virtuální internetové platební karty. Variant – jak platit po internetu, je nespočet. Využívat můžete také např. nástrojů PayPal, PaySec, ePlatby anebo MojePlatba.

Výhodou všech vyřčených metod je, že k vám vaše zboží doputuje dříve. Obchodník i PÚ si totiž mnohem jednodušeji (a rychleji) ověří platbu, ten má leckdy peníze na svém účtu ihned.

Nás v dnešní anketě zajímá, jaký z nástrojů nejčastěji používáte. Platíte platební kartou anebo volíte spíše PayPal, či získal si vás získal PaySec, což je výtvor ČSOB a Poštovní spořitelny? Hlasovat můžete na titulní straně magazínu v pravém sloupci. Průběžné výsledky sledujte v tomto odkazu.

Anketa: Jakou online platební metodu preferujete?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama