aplikace-pock8-pro-windows-phone-vam-umozni-cist-zpravy-i-bez-pripojeni-k-internetu
Novinka Aplikace Pock8 pro Windows Phone vám umožní číst zprávy i bez připojení k internetu

Aplikace Pock8 pro Windows Phone vám umožní číst zprávy i bez připojení k internetu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 2. 2014 11:15

Nedávno byla uvolněna nová aplikace českých vývojářů pro systém Windows Phone s názvem Pock8. Jedná se o klienta pro oblíbenou službu Pocket (známou dříve jako Read It Later), která slouží pro ukládání článků, které si chcete přečíst později.

Reklama

Vše funguje velmi jednoduše. Stáhnete si rozšíření pro prohlížeč ve vašem počítači, pomocí tlačítka označíte článek a on se automaticky stáhne do aplikace na pozdější přečtení.

Šikovnou funkcí aplikace je převod takto označených článků do formy, ve které se snadno čtou. Odstraní se všechny rušivé prvky, reklamy atd. a zůstane jen samotný text a případně obrázky. Je to hlavně výhodné u webů, které nejsou optimalizované pro mobilní telefony. Zároveň to šetří přenášená data. Vždy se samozřejmě můžete přepnout i do plného zobrazení.

Články se také automaticky stahují do paměti telefonu, abyste si je mohli číst i v případě, že jste mimo signál, například v metru apod.

Kromě šikovných funkcí nabízí aplikace i přehledný a čistý design s možností se přepnout do tmavého tématu, které šetří baterii majitelům telefonů s OLED displeji.

Aplikace je prozatím uvolněna zdarma, a tak si ji můžete vyzkoušet plně, bez omezení funkcí.

Aplikace Pock8 pro Windows Phone vám umožní číst zprávy i bez připojení k internetu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama