apple-mac-mini-je-zpet-hezci-a-vykonnejsi
Apple Novinka Apple Mac Mini je zpět - hezčí a výkonnější

Apple Mac Mini je zpět - hezčí a výkonnější

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2010 16:00 9

Drobounký stolní počítač od Apple má nyní větší paměť, objemnější disk a rychlejší procesor.

Reklama

Nezvykle v tichosti uvedla společnost Apple na trh nejnovější verzi svého nejmenšího stolního počítače Mac Mini. Počítač je zasazený do kovového šasi, které se opět o pár milimetrů smrsklo a tak je nový Mac oproti svému předchůdci opět o něco tenčí - na výšku měří pouhých 35,5 mm. Mimo toho, že nádherně vypadá, ostatně stejně jako veškeré produkty Apple, dostal pod kapotu také výkonnější hardware.

Apple Mac Mini je zpět  - hezčí a výkonnější
i Zdroj: PCTuning.cz

K dostání bude ve dvou variantách, které se od sebe liší typem použitého procesoru a kapacitou úložného prostoru. Základní konfigurace čítá procesor Core 2 Duo na taktu 2,4 GHz a 320 GB pevný disk. Výkonnější sestava využívá procesor na frekvenci 2,6 GHz, 4 GB RAM a dva 500 GB HDD v RAID. Bohužel, cenový rozdíl mezi oběma je rovných $300 a to není zrovna málo.

Apple Mac Mini je zpět  - hezčí a výkonnější
i Zdroj: PCTuning.cz

V nitru počítače dále naleznete grafickou kartu nVidia GeForce 320M, napájecí zdroj, DVD mechaniku a také FireWire 800, USB 2.0 porty, WiFi 802.11 b/g/n a Bluetooth s EDR 2.1. Závěrem ještě k cenám - základní konfigurace stojí $699 - výkonnější (serverová) poté $999.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama