Apple představí levné AirPods Lite, obměnou projdou i dražší modely
i Zdroj: Omid Armin na Unsplash
Novinka Apple představí levné AirPods Lite, obměnou projdou i dražší modely

Apple představí levné AirPods Lite, obměnou projdou i dražší modely

David Švrček

David Švrček

3. 4. 2024 10:56

Podle úniků z 9To5Mac se Apple letos vytáhne s novým modelem levných sluchátek AirPods Lite. Spolu s AirPods 4 a AirPods Max 2 přijdou ještě letos.

Reklama

Apple čelí snížené poptávce po svých sluchátcích AirPods, vyplývá to ze statistik prodejů těchto sluchátek. Má ale v plánu s tímto neduhem bojovat, podle tipéra Jeffa Pu z 9To5Mac připravuje na letošní rok nový model levnějších sluchátek AirPods Lite, které mají být náhradou za původní sluchátka z roku 2019. 

Nečekejme však cenově dostupná sluchátka za pár stovek korun, o ceně sice žádné informace zatím nemáme, ale podle odhadu budou sluchátka stát kolem 99 dolarů, tedy nějakých 2400 Kč. Co se týče konkrétního úniku, Jeff Pu vcelku nic konkrétního nesdělil. Nevíme ani, zda sluchátka budou špunty nebo pecky a jaké chytré funkce nabídnou. Spekulace dále uvádí, že můžeme čekat také novou generaci klasických AirPods 4, které by jako první model “bez Pro” mohl přinést funkci aktivního potlačení hluku. Cena se odhaduje na 169 dolarů, tedy cca 4000 Kč.

AirPods Pro 2
i Zdroj: Apple
AirPods Pro 2

Nakonec se v únicích omývají také náhlavní sluchátka AirPods Max 2, které by se mohly koncem letošního roku také představit. Moc nových funkcí ale čekat nemáme, pouze výměnu konektoru na USB-C a lehké zlepšení kvality zvuku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama