apple-uvede-patnactipalcovy-macbook-air-tvrdi-digitimes
Apple Novinka Apple uvede patnáctipalcový Macbook Air, tvrdí Digitimes

Apple uvede patnáctipalcový Macbook Air, tvrdí Digitimes

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2011 10:30 5

Nová řada Macbooků Air prý bude zahrnovat také zbrusu nový model s větším displejem. Souběžně s uvedením novinek by mělo dojít ke zlevnění současné generace.

Reklama

Apple uvede v prvním čtvrtletí příštího roku vylepšené přenosné počítače rodiny Macbook Air, a to včetně nového patnáctipalcového modelu. Informuje o tom tchajwanský deník Digitimes, který se odvolává na informace od zdroje, který si nepřál být jmenován.

Nepřehlédněte:

iPad 3 bude mít vyšší rozlišení. Vyrábět se začne v lednu

Krátce před uvedením nové řady údajně dojde k zlevnění již existujících modelů. Informace o připravovaném patnáctipalcovém modelu se poprvé objevily v červenci. Dočíst jste se o tom mohli v naší zprávě: Připravuje Apple ultratenký MacBook s 15“ displejem?

Cupertinská firma momentálně nabízí pouze dvě modelové řady přenosných počítačů s označením Macbook Pro a MacBook Air. První tvoří notebooky s displejem v úhlopříčkách 13,3“, 15,4“ a 17“. Druhou reprezentují modely s 11,6“ a 13,3“ displejem.

Patnáctipalcový Macbook Air je pravděpodobně důsledkem stále se zvyšujícího tlaku konkurence, která začala prodávat tenké notebooky, pro které se vžilo označení Ultrabooky.

Apple uvede patnáctipalcový Macbook Air, tvrdí Digitimes
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Digitimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama