ASRock potichu připravil Arc A770 16GB Phantom Gaming a téměř nikdo to neví
i Zdroj: ASRock
Novinka ASRock potichu připravil Arc A770 16GB Phantom Gaming a téměř nikdo to neví

ASRock potichu připravil Arc A770 16GB Phantom Gaming a téměř nikdo to neví

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

21. 7. 2023 19:35 4

Otázka je proč? Proč tajit levnou a slušně vybavenou kartu a neudělat řádné promo? Přitom karty Arc docela pěkně uzrály a není ostuda je vlastnit.

Reklama

Uzrály, ale pořád to není dokonalé kvůli ovladačům. Při uvedení byl výkon karet Arc tragický, hry padaly, ovladače nefungovaly a karty, ač vybavené solidně, neukázaly svůj potenciál. Nyní už jsou karty normálně použitelné, i když pořád je co zlepšovat. Nicméně je tu jedno velké plus a to cena. Arc A770 s 16GB paměti a bohatou výbavou vás přijde na 9000,-, což není úplně marné. Bohužel kromě Intelu se karet Arc chytl jen ASRock a Acer a tak není nabídka kdovíjak různorodá.

ASRock však nyní nabízí 16GB model (dosud byl v nabídce jen A770 8GB) a to za pěkných 329 dolarů. Konfigurace karty je 2200 MHz na GPU, 256bitová sběrnice, 16GB paměti s rychlostí 17.5 Gbps a s dvěma napájecími 8piny. Model Phantom Gaming má chladič se třemi ventilátory a jak je již zvykem, bez pořádné zátěže se vypnou. Bude zajímavé, jestli se Acer a ASRock budou s cenami škádlit, z čehož by kupci mohli mít jedině užitek. Jakkoli se nákup karet Arc A770 může zdát stále pochybný, tak s každými ovladači se situace zlepšuje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama