ASUS je podle časopisu Fortune jednou z nejobdivovanějších společností na světě za rok 2022
i Zdroj: Asus
Novinka ASUS je podle časopisu Fortune jednou z nejobdivovanějších společností na světě za rok 2022

ASUS je podle časopisu Fortune jednou z nejobdivovanějších společností na světě za rok 2022

David Jiránek

David Jiránek

11. 4. 2022 15:00

ASUS získal vysoké hodnocení za inovace, společenskou odpovědnost, kvalitu produktů a služeb a na prestižní seznam se dostala již posedmé.

Reklama

ASUS patří mezi největší technologické společnosti a jak ukázal průzkum časopisu Fortune, jde také o jednu z nejobdivovanějších firem na světě. Společnost toto ocenění získala již posedmé díky inovacím, společenské odpovědnosti, kvalitě produktů i služeb.

Časopis Fortune vyhodnocuje nejobdivovanější firmy světla na základě průzkumu, který zohledňuje hodnotu investic, kvalitu řízení a produktů a nebo třeba schopnost udržet si talentované zaměstnance. Původní seznam kandidátů se skládá z 1 000 amerických firem a neamerických společností z žebříčku Fortune Global 500 s příjmy nad 10 miliard dolarů. Následně se vybere 52 finalistů, kteří jsou po jednom posouzeni. Ocenění získá lepší polovina z tohoto seznamu.

Mimo zařazení mezi nejobdivovanější firmy si ASUS v roce 2021 připsal také ocenění TOP 100 Global Innovator od společnosti Clarivate, hodnocení 2021 Business Choice Laptop a Router od PCMag redakce nebo Interbrand Taiwan's Most Valuable International Brand.

Ocenění přinesl také prestižní veletrh konzumní elektroniky CES 2022, kde ASUS obdržel Innovation Awards a získal 20 ocenění za inovace, což je nový rekord. Zde došlo k představení herního tabletu ROG Flow Z13 a skládacího OLED notebooku ASUS Zenbook 17 Fold OLED.

Zenbook 17 Fold OLED
i Zdroj: Asus
Zenbook 17 Fold OLED

Předseda představenstva společnosti ASUS Jonney Shih se k ocenění vyjádřil takto:

„Jsme poctěni, že jsme se opět stali jednou z nejobdivovanějších společností na světě podle časopisu Fortune. Tento úspěch je potvrzením našeho trvalého odhodlání vytvářet neuvěřitelné uživatelské zážitky podporou kolektivní moudrosti a prosazováním meritokracie nápadů.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama