asus-memo-pad-7-vypada-jako-kabelka-podporuje-lte-a-ma-dostatecny-vykon
Novinka Asus MeMO Pad 7 vypadá jako kabelka, podporuje LTE a má dostatečný výkon

Asus MeMO Pad 7 vypadá jako kabelka, podporuje LTE a má dostatečný výkon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2014 20:00

Na veletrhu IFA byl představen také tablet MeMO Pad 7 (ME572C), který upoutá designem inspirovaným stylovými kabelkami a náprsními taškami.

Reklama

Tenký a lehký sedmipalcový tablet s Androidem pohání čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3560 (1,83 GHz), který doplňují 2 GB RAM a 16 nebo 32GB úložiště. Samozřejmostí je přítomnost microSD slotu, pro další rozšíření uživatelské paměti. Dále tu najdeme reproduktory SonicMaster. navigační systémy GPS a Glonass, akcelerometr, kompas a podporu LTE, byť bez frekvence 900 MHz. Fotoaparáty má tablet dva – přední 2Mpx a hlavní s rozlišením 5 Mpx, který umí HD video.

Díky tenkému tělu (8,3 mm) a nízké hmotnosti (269 gramů) se tablet pohodlně drží v jedné ruce. Zaujme na první pohled jasným IPS displejem s rozlišením 1 200 × 1 920 pixelů, hustotou 323 bodů na palec a pozorovacími úhly 178 stupňů. Integrované technologie TruVivid a Splendid navíc vylepšují ostrost, jas a reprodukci barev.

Tablet se bude nabízet ve třech barvách — burgundské červené, šampaňské zlaté a sametově černé. Nová generace modelu MeMO Pad nabídne také speciální uživatelské rozhraní ZenUI, které zjednodušuje ovládání – naroubované je na operačním systému Android 4.4.4 KitKat.

Asus MeMO Pad 7 vypadá jako kabelka, podporuje LTE a má dostatečný výkon
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama