asus-predstavil-novou-serii-ips-monitoru-s-modernim-vzhledem-designo
Novinka Asus představil novou sérii IPS monitorů s moderním vzhledem – Designo

Asus představil novou sérii IPS monitorů s moderním vzhledem – Designo

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 9. 2012 09:00

Stačí vzít kvalitní panel, LED podsvícením snížit spotřebu, přidat kvalitní reproduktorky, pěkný vzhled a máte Designo. Teď už to jen nezabít cenou.

Reklama

Nové monitory přinášejí stylový vzhled, který kterému ale ustupuje praktičnost a kvalitní panel a reproduktory. Avšak i rozlišení jde s dobou, přesto že se jedná o formát 16:9. Ale teď už ke konkrétním produktům nové řady Designo.

Asus představil novou sérii IPS monitorů s moderním vzhledem – Designo
i Zdroj: PCTuning.cz

Tu tvoří zatím dva modely. MX239H má úhlopříčku 23 palců, MX279H pak 27 palců. Menší model má Full HD rozlišení, 1920 × 1080 pixelů, ten větší pak 2560 × 1440. Oba pak mají IPS panel, který oproti TN maticím podávají věrné barvy a při pohledu ze stran jsou stále čitelné. O podsvícení se starají LED, které jsou umístěny na krajích monitoru (Edge LED) Tyto informace potěšili asi ty z vás, kteří chcete pěkný monitor s pěkným obrazem, ale nebude vám vadit, když nebude mít například pivot nebo VESA držák.

Oba monitory jsou vybaveny dvojicí HDMI konektorů, vstupem pro zvuk a výstupem na sluchátka. Asus totiž nové monitory vybavil také kvalitními reproduktory Bang & Olufsen ICEpower, které používám ve svých noteboocích a ultraboocích. Sice jsou to stále malé reproduktorky, ale občas postačí. Dalším mínusem je, že hrají za monitorem a do země, tedy do stolu. Zatím nejsou žádné informace o ceně ani dostupnosti.

Zdroj: FlatpanelsHD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama