asus-vam-v-pripade-poruchy-vrati-opravene-zarizeni-i-penize
Novinka Asus vám v případě poruchy vrátí opravené zařízení i peníze

Asus vám v případě poruchy vrátí opravené zařízení i peníze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2015 12:30 7

Společnost Asus spustila v České republice pro své zákazníky program „Asus 100% záruka spolehlivosti“. Díky tomuto programu mají lidé v případě oprávněné reklamace nárok na vrácení peněz.

Reklama

Zákazníci, kteří si zakoupí od 23. února do 31. prosince 2015 jakýkoli notebook nebo konvertibilní zařízení značky Asus, mají možnost svůj produkt do 15 dní od nákupu zaregistrovat na oficiálních internetových stránkách programu „Asus 100% záruka spolehlivosti“. V případě, že se u jejich zařízení projeví mezi 14. a 365. dnem od data nákupu technická závada, získávají automaticky nárok nejen na opravu v autorizovaném servisu v rámci běžné záruky ale také na vrácení peněz.

Kromě opraveného notebooku tak obdrží navíc ještě částku odpovídající celkové maloobchodní ceně produktu. Tato akce se nevztahuje na produkty DOA (dead on arrival), u kterých se závada objeví během prvních 13 dní od data nákupu.

Program „Asus 100% záruka spolehlivosti“ se vztahuje na notebooky a konvertibilní zařízení z portfolia společnosti ASUS zakoupené v České republice. Kompletní podmínky a detaily propagační akce naleznete na webu.

Asus vám v případě poruchy vrátí opravené zařízení i peníze
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama