asus-vybavil-stolni-pc-m70-technologii-nfc
Novinka ASUS vybavil stolní PC M70 technologií NFC

ASUS vybavil stolní PC M70 technologií NFC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 9. 2013 08:00 1

ASUS představil nový stolní počítač M70. Tento nový systém má poměrně unikátní vlastnost, lze k němu totiž bezdrátově připojit smartphone, sluchátka, reproduktory či tiskárnu.

Reklama

Tyto periferie a chytrá zařízení lze připojit pomocí Near Filed Communication (NFC) technologie. ASUS se zaměřuje především na připojení smartphonů, založená na operačním systému Android. M70 disponuje NFC Express software, který umožňuje uživatelům přihlášení do Windows 8, kde mohou být spuštěny specifické aplikace a pomocí které mohou být zálohovány soubory do chytrého zařízení.

Ve skříni je také použita Qi technologie bezdrátového nabíjení. Prostřednictvím software ASUS Ai Charger mužete také nabíjet přenosná zařízení pomocí USB 3.0 portu, a to takřka stejně rychle jako z běžné zásuvky. 

ASUS vybavil stolní PC M70 technologií NFC
i Zdroj: PCTuning.cz

Systémy M70 jsou dodávány s procesory Intel Core i3, i5 nebo i7 s architekturou Haswell a grafickými kartami NVIDIA. Přesné konfugrace si lze zvolit u výrobce. Na palubě zařízení je použito také ASUS SonicMaster audio. Napájecí zdroj disponuje funkcí UPS, která umožňuje uživatelům bezpečně uložit soubory a normálně vypnout PC v případě výpadku proudu.

Další informace, včetně těch o cenách a dostupnosti zatím ASUS nezveřejnil.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama