battlefield-3-je-epicky-nova-nahravka-podlamuje-kolena
Novinka Battlefield 3 je epický, nová nahrávka podlamuje kolena

Battlefield 3 je epický, nová nahrávka podlamuje kolena

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2011 13:30 16

Redaktor serveru Multiplayer.it možná dostane nařezáno na holou, protože zveřejnil videonahrávku z neveřejné předváděčky na GDC 2011.

Reklama

Středeční oficiální video z připravovaného Battlefieldu 3 bylo perfektní. Na internet se nicméně koncem týdne dostala také nahrávka z neveřejné předváděčky konferenci GDC 2011.

Na mobilní telefon ji natočil redaktor italského magazínu Multiplayer.it. A i když má do ideálu rozhodně daleko, to, co prezentuje, je doslova epické. Atmosféra z ukázky přímo sálá a já jen marně vzpomínám, kdy jsem naposledy viděl něco tak působivého, něco, co by mne tak chytlo za srdce.

Nejprve uvidíte akční záběry z města, chvíli se plazíte šachtami, potom ale celá situace vyústí v nefalšovanou válečnou vřavu. Kulky sviští kolem vás a jak uvidíte, na hratelnost má velký vliv pokročilý fyzikální model. Po boji o nadchod se hra přesouvá na pěší magistrálu, poté následuje rychlý sled událostí zakončený zemětřesením a zřícením jedné z okolních budov.

Dále ještě uvidíte krátkou ukázku z kokpitu stíhačky zakončenou výsadkem parašutistů ze zádi letadla. A pak už se přesouváte do ryze technické části. Ta demonstruje vliv denní doby na nasvícení celého města.

Nepřehlédněte:

Perfektní video z chystaného Battlefieldu 3

Zdroj: multiplayer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama