benq-g925hda-idealni-kancelarsky-monitor
Novinka BenQ G925HDA - ideální kancelářský monitor

BenQ G925HDA - ideální kancelářský monitor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2010 14:00 7

Společnost BenQ uvedla na trh cenově dostupný 18.5" monitor G925HDA.

Reklama

Tento LCD displej se zobrazovacím poměrem 16:9 nabízí řešení pro oblasti SOHO, SMB, vzdělávání a domácí použití – to vše díky 5ms odezvě, dynamickému kontrastnímu poměru 40 000 : 1, maximálnímu jasu 200 cd/m². Konektivitu zajišťuje port DSub. Nový monitor (na rozdíl od předchozích modelů) ušetří prý až 23.3% energie a je vysoce šetrný k životnímu prostředí, což dokazují i mezinárodně uznávané certifikáty.

BenQ G925HDA - ideální kancelářský monitor
i Zdroj: PCTuning.cz

BenQ G925HDA - ideální kancelářský monitor
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitor je vybaven i zobrazovacími režimy - „Full“ a „Aspect“. Režim „Full“ je ideální pro zobrazení ve formátu 16:9, neboť přizpůsobí obsah tak, aby dokonale zaplnil celý displej bez zbytečných okrajů. Režim „Aspect“ zase dokáže obraz modifikovat, aby z něj na displeji bylo vždy vidět co nejvíce, a to bez jakéhokoliv náznaku geometrické deformace. Mezi těmito dvěma módy lze velmi jednoduše přepínat pomocí intuitivního OSD menu.

Nový displej využívá také technologie Senseye. Tato technologie dynamicky reguluje jas a podsvícení displeje pro nejčastější uživatelské situace: Standard, Dynamická, Foto, Film a sRGB. Nezávislá správa barev Senseye dále uživatelům umožňuje dokonale přizpůsobovat barvy, kontrast a jas. LCD monitor G925HDA je již na českém trhu dostupný za cenu 2.290 Kč bez DPH.

Zdroj: TZ BenQ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama