beta-verze-hry-heroes-of-the-storm-odstartuje-v-lednu-prinese-nekolik-novych-hrdinu
Novinka Beta verze hry Heroes of the Storm odstartuje v lednu, přinese několik nových hrdinů

Beta verze hry Heroes of the Storm odstartuje v lednu, přinese několik nových hrdinů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 11. 2014 12:00 1

Herní výojářské studio Blizzard chystá vydání nové beta verze své MOBA hry Heroes of the Storm. Společně s betou bude do hry přidáno také několik nových hrdinů a bojišť. 

Reklama

Blizzard během fanouškovského festivalu BlizzCon 2014 zveřejnil nový oficiální trailer ke své MOBA hře Heroes of the Storm. Pokud jste se s tímto herním titulem ještě nesetkali, jedná se o MOBA hru podobnou League of Legends či DotA 2, v níž si můžeme zahrát za celou řadu hrdinů z různých herních titulů studia Blizzard, jako je Warcraft, Starcraft či Diablo. 

Beta verze hry Heroes of the Storm odstartuje v lednu, přinese několik nových hrdinů
i Zdroj: PCTuning.cz

Blizzard kromě traileru zveřejnil také informace o vydání beta verze hry, která by měla světlo světa spatřit již 13. ledna příštího roku. Blizzard zároveň představil několik nových hrdinů, s nimiž se budeme moci ve hře setkat. Zahrát si budeme moci za legendárního náčelníka orků Thralla či za lidskou čarodějku Jainu Proudmoore, které můžeme znát ze světa Warcraft. Blizzard však nezapomněl ani na svoji herní klasiku a těšit se můžeme také na trojici ztracených Vikingů (The Lost Vikings).

Do Heroes of the Storm budou přidány také doposud neuveřejněné mapy, mezi nimiž nejdeme například Tomb of the Spider Queen. Blizzard uvedl, že nový obsah si již někteří "vyvolení" mohou vyzkoušet v současné alfa verzi. Nicméně většina lidí si na něj bude muset počkat až do ledna. 

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama