bezdratova-sluchatka-philips-shb2515-nabidnou-az-100-hodin-poslechu
Novinka Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu

Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 1. 2020 16:32 1

Společnost Philips uvádí do tuzemských obchodů „špuntová“ (In-Ear) sluchátka SHB2515, mezi jejcihž přednosti patří kvalitní zvuk, podpora pro handsfree telefonování a zároveň i dlouhá výdrž na jedno nabití.

Reklama

Základem sluchátek Philips SHB2515 jsou reproduktory s průměrem 6 mm vybavené – podobně jako jejich příbuzní v reprosoustavách – osvědčenými neodymovými magnety. K dobrému poslechu má napomáhat i konstrukce zvukovodů, jejichž oválný tvar maximalizuje pasivní izolaci hluku.

U špuntových sluchátek je velmi podstatné pohodlné nošení, v příslušenství modelu Philips SHB2515 proto uživatel najde ve třech velikostech měkké gumové ušní adaptéry. SHB2515 reprodukují zvuk přenášený ze zdroje přes bluetooth, v jehož rámci jsou podporovány profily A2DP, Handsfree, HFP, HSP. Párování je jednoduché, mj. i proto, že sluchátka si „pamatují“ poslední zařízení, se kterým byla spárována a připojení je tak otázkou okamžiku.

Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu
i Zdroj: PCTuning.cz

Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka poslouží navíc i pro pohodlné handsfree telefonování a uživatelé jistě ocení i jednoduchý, ale funkční systém ovládání pomocí multifunkčních tlačítek. Pomocí nich je možné měnit hlasitost, přeskočit skladbu nebo přijmout příchozí hovor.

Díky pouzdru sluchátek, které je současně i jejich dobíjecím zařízením s kapacitou 3 350 mAh (obdoba power banky), má uživatel zásobu dobíjecí energie až na 100 hodin provozu doslova v kapse. Jedno nabití z pouzdra trvá přibližně 1,5 hodiny a vystačí na zhruba 5 hodin přehrávání. Navíc na pouzdru nechybí také port USB, takže v případě potřeby poslouží i pro dobití mobilního telefonu.

True Wireless sluchátka Philips SHB2515 jsou dostupná v černém a bílém provedení, jejich doporučená cena je 3 099 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama