Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG

Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG

Komerční sdělení
13. 12. 2023 21:48 1

Zima dorazila a dlouhé zasněžené večery se nejlépe tráví v teple s hrnkem kakaa a myší v ruce. I doma u počítače si ale můžete užít bílou zimu.

Reklama

Vyberte si z počítačových skříní ADATA XPG ve stylovém bílém provedení a vylaďte si svůj herní stroj tak, aby svým designem oslnil nejen o Vánocích!

Case se čtyřmi prosklenými stěnami

Líbí se vám čisté a jednoduché linie tvrzeného skla? Pak určitě nepřehlédnete skříně XPG Battlecruiser a XPG Cruiser.

XPG Battlecruiser je opravdový skvost. Má prosklené čtyři strany a už v základu předinstalovanou čtveřici 120mm ARGB ventilátorů. Pojme všechny formáty základních desek od mini-ITX až po E-ATX. Umožňuje instalaci vaší nepřehlédnutelné grafické karty i vertikálně a manipulace s panely a prachovými filtry je snadná díky magnetickému uchycení. V interiéru jsou chytře umístněny průchody pro uspořádání kabeláže a skříň nabídne výborné air-flow pro efektivní chlazení.

Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG
i Zdroj: PCTuning.cz

XPG Cruiser nabídne zase trochu jinou nadílku. Malinko kratší, ale zároveň vyšší PC skříni dominuje  agresivnější zkosený design předního panelu a velkorysá plocha průhledné bočnice – obojí opět s tvrzeným sklem. Ani tady nemůže chybět mechanismus pro montáž grafické karty vertikálně a tři předinstalované ARGB ventilátory. Výborná je dostupnost portů na předním panelu včetně USB 3.1 Gen 2 Type-C a hybridního audiokonektoru nebo tlačítka na ovládání podsvícení. I sem pohodlně namontujete širokou škálu základních desek od miniaturních ITX po masivní E-ATX. Stejně tak se vejdou i všechny standardní rozměry radiátorů vodního chlazení.

Skříň se skvělým průtokem vzduchu

XPG Defender je další zimní královnou, která naopak nabídne maximální průtok vzduchu přes perforovaný přední panel. Samozřejmě je taktéž vybavena jednoduše odnímatelnými filtry. Vytvořte si uvnitř air-flow, které dotáhne k dokonalosti chlazení vysoce výkonných komponent. Tahle stylová počítačová skříň ADATA XPG potěší každého hráče. Opět si vás získá dobře přístupnou konektivitou, variabilitou včetně vertikálně umístěné grafické karty, osazenými ventilátory s podsvícením a dostatkem pozic i pro vaše úložiště.

Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG
i Zdroj: PCTuning.cz

XPG Defender Pro je skříň s podobnými vlastnostmi, ale dost možná elegantnějším perforovaným předním panelem s velikým kostkovaným vzorem. I tento, na první pohled konzervativně se tvářící ocelový case, ihned ožije s rozzářenými ventilátory s ARGB podsvícením. Zůstávají všechny praktické výhody. Spousta otvorů pro dokonalý cable management, podpora velkých rozměrů základních desek i instalovaných vodních chlazení. 

Krásný počítačový case za skvělou cenu

Že jsou ceny designových kousků příliš vysoké? Omyl. Výborný poměr funkčnosti a ceny nabídnou skříně XPG Valor Air a XPG Valor Mesh. Se svojí cenovkou se vešly pod 1200 Kč a jsou přitom napěchované opět perfektními specifikacemi – výborným prouděním vzduchu, bočnicemi z tvrzeného skla, podporou standardních základních desek do formátu ATX, výbornou konektivitou a předinstalovanými čtveřicemi ventilátorů. Pod vánočním stromečkem, ale později i na stole se budou vyjímat.

Bílé vánoce se stylovými PC skříněmi XPG
i Zdroj: PCTuning.cz

Zvolte si tu pravou!

Vyberte si sami skříň, která vám bude vyhovovat nejvíce. Nebo si o ni napište vánoční přání. Nabídka značky XPG - Extreme Performance Gear - výrobce ADATA je velkorysá a nový case oceníte nejen vy sami, ale také vaše nově ustájené komponenty. Pokračujte na portfolio bílých počítačových skříní XPG dostupných k zakoupení na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama