bioware-odhalil-podrobnosti-o-chystanem-druhem-patchi-pro-rpg-dragon-age-inquisition
Novinka Bioware odhalil podrobnosti o chystaném druhém patchi pro RPG Dragon Age: Inquisition

Bioware odhalil podrobnosti o chystaném druhém patchi pro RPG Dragon Age: Inquisition

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 12. 2014 14:00 1

Nejnovější díl populární série RPG her Dragon Age s podtitulem Inquisition od studia Bioware vyšel již téměř před třemi týdny. První opravný patch na tuto hru vývojáři vydali hned první den po oficiálním vydání titulu a nyní připravují další. 

Reklama

První patch sice měl vyřešit většinu problémů a chyb, s nimiž by se mohli hráči ve hře setkat, přesto však Bioware připravuje druhý patch, který by měl hru ještě vylepšit, zvýšit její stabilitu a dokonce i vybalancovat hratelnost. 

Bioware odhalil podrobnosti o chystaném druhém patchi pro RPG Dragon Age: Inquisition
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Patch přináší celou řadu "náplastí", které by měly vyřešit zásadní otázky problémů se stabilitou hry včetně možných pádů, zamrzání a závad zvukového nastavení. Patch však řeší a zlepšuje také hratelnost. Proto se dočkáme některých změn v úkolech, rozhovorech, prvcích boje, uživatelského rozhraní, kamery a chování nepřátelských i spojeneckých postav (AI). Opravy chyb by se měl dočkat také multiplayer. 

Nebudou samozřejmě chybět ani vylepšení z hlediska nastavení grafiky a výkonu. Vývojáři z Bioware i nadále pokračují v práci na patchi a dolaďují poslední opravy chyb, na něž si hráči doposud stěžovali. Patch by měl být již brzy k dostání pro PC a herní konzole PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama