bude-smartphone-nexus-4-levny-i-v-cesku-zapomente
Novinka Bude smartphone Nexus 4 levný i v Česku? Zapomeňte!

Bude smartphone Nexus 4 levný i v Česku? Zapomeňte!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2012 17:30 18

Chytrý telefon Nexus 4 dorazí na český a slovenský trh během druhého až třetího lednového týdne. Doporučená maloobchodní cena 16GB verze se bude pohybovat mezi 11 999 Kč a 12 500 Kč. Jiné varianty k dispozici nebudou, oznámila v tiskové zprávě společnost LG.

Reklama

Nepřehlédněte:

Nexus 4 je vybaven doposud nejnovější verzí operačního systému Android 4.2.1 Jelly Bean a čtyřjádrovým procesorem Snapdragon S4 Pro z dílen výrobce Qualcomm. Operační paměť je zastoupena dostatečnou velikostí 2 GB.

O kvalitní zobrazení se stará 4,7palcový True HD IPS displej s rozlišením 1280 × 768 pixelů, o nějž se nemusíte bát, protože ho chrání krycí sklíčko Gorilla Glass 2, které je odolné proti škrábancům. Zadní část opanuje osmimegapixelový fotoaparát.

Ze spousty dalších funkcí a vlastností můžeme dále zmínit bezdrátové nabíjení či NFC (Near Field Communication). Pod skořápkou najdete Li-Polymerovou 2100mAh baterii.

LG Nexus 4 přijde už brzy na český a slovenský trh. Pro maloobchodní prodej bylo ve spolupráci s korejskou pobočkou stanoveno cenové rozmezí od 11 999 Kč do 12 500 Kč. Zmíněná cena je pro 16GB verzi, jiná k dispozici nebude. Předpokládaný termín začátku prodeje na našem území je druhý až třetí lednový týden.

Nakonec se tedy bohužel potvrdila informace, že asijský výrobce bude svůj nový telefon mimo Google Play prodávat výrazně dráž.

Bude smartphone Nexus 4 levný i v Česku? Zapomeňte!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: LG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama