budou-lg-g-watch-r2-prvni-chytre-hodinky-s-podporou-pripojeni-pres-4g
Novinka Budou LG G Watch R2 první chytré hodinky s podporou připojení přes 4G?

Budou LG G Watch R2 první chytré hodinky s podporou připojení přes 4G?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 12. 2014 13:30

Není tomu tak dlouho, co společnost LG uvedla na trh svoje první chytré hodinky s kulatým displejem LG G Watch R. Přesto, že se hodinky ještě na trhu ani pořádně neohřály, se už čile hovoří o jejich nástupci, kterým by se měly stát další kulaté hodinky označené jako G Watch R2. 

Reklama

Současné chytré hodinky G Watch R, které jsou u nás k vidění za cenu kolem 7 000 Kč, nabídnou kulatý displej založený na technologii OLED s rozlišením 320 × 320 pixelů a mají v sobě integrované SoC Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz. Hodinky splňují také stupeň krytí IP67 a jsou tedy odolné vůči vodě a prachu. Jako operační systém LG zvolilo Android War a mezi další výbavou nalezneme kupříkladu kompas, gyroskop, barometr či senzor srdečního tepu. Hodinkám však chybí možnost připojení k internetu pomocí mobilních sítí, což by měl změnit jejich nástupce. 

Budou LG G Watch R2 první chytré hodinky s podporou připojení přes 4G?
i Zdroj: PCTuning.cz

Současná generace LG G Watch R s kulatým OLED displejem

Příští generace hodinek, o níž se prozatím spíše spekuluje, by měla být poprvé k vidění na veletrhu Mobile World Congress, který se bude konat tradičně v březnu ve španělské Barceloně. Proslýchá se ale, že se bude jednat o první chytré hodinky s podporou připojení ke 4G sítím. Tudíž bychom se na hodinkách měli dočkat slotu pro SIM kartu, díky němuž budou moci fungovat jako samostatné zařízení, které nebude vyžadovat propojení s chytrým telefonem.  

Na přesné specifikace a potvrzení zvěstí o možnosti připojení ke 4G sítím si však budeme muset patrně počkat až do března, LG totiž prozatím žádnou z těchto informací oficiálně nepotvrdilo. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama