burn-note-posilejte-zpravy-jako-tajny-agent
Novinka Burn Note: posílejte zprávy jako tajný agent!

Burn Note: posílejte zprávy jako tajný agent!

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

17. 9. 2012 10:00 6

K počítačům dnes neodmyslitelně patří internet a k internetu zas komunikace s ostatními uživateli. Pokud chcete někomu poslat něco opravdu tajného, pokud nesmí být důkaz o tom že jste cokoliv poslali, využijte služby burnnote.com! 

Reklama

Burnnote.com je mikro stránka s obrovským potenciálem. Pokud na ni zavítáte uvidíte textové pole, do kterého můžete napsat cokoliv vás napadne. Po naťukání zprávy je záhodno rozkliknout položku Options, ve které je dobré vybrat z rolovací nabídky Spyglass. To zabrání jednoduchému zkopírování textu a dokonce i v orazu celé obrazovky, protože v tomto režimu můžete číst vždy pouze jeden malý fragment stránky. Provádí se levým tlačítkem myši. Dále si můžete dle preferencí nastavit délku odpočtu před smazáním otevřené zprávy a také heslo.

Burn Note: posílejte zprávy jako tajný agent!
i Zdroj: PCTuning.cz

Odeslání svému spiklenci provedete klasicky stiskem tlačítka Send, které vygeneruje link na právě vytvořenou zprávu. Poté už stačí zkopírovat odkaz do schránky a odeslat ho běžnými cestami směrem k adresátovi. Samozřejmě to může být klasický e-mail, IM, Facebook atd.

Nepřehlédněte: Z deníčku PC šťourala: Povolání - "Prudič"

Odeslané zprávy se šifrují a jakmile jsou jednou přečteny, jsou definitivně smazány i ze serveru. Stejný osud potká i nepřečtené zprávy po 72 hodinách. Berte však na vědomí, že i tajné zprávy podléhají zákonům.

Zdroj: tomsguide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama