byla-oznamena-free-to-play-moba-hra-z-prostredi-zaklinace-nepujde-o-pay-to-win
Novinka Byla oznámena free-to-play MOBA hra z prostředí Zaklínače, nepůjde o pay-to-win

Byla oznámena free-to-play MOBA hra z prostředí Zaklínače, nepůjde o pay-to-win

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 7. 2014 20:30 6

Dlouho očekávané vyvrcholení série Zaklínač, které je plánované na začátek příštího roku, bude mít zajímavého předskokana. CD Projekt Red totiž oznámil novou Zaklínačskou MOBA hru, která poputuje na naše dotyková zařízení s iOS, Androidem i Windows Phone. Stane se tak koncem tohoto roku.

Reklama

MOBA hra z univerza Zaklínače se bude jmenovat The Witcher: Battle Arena. Na projektu dělá externí vývojářské studio Fuero Games, které svou hru popisuje jako "zábavnou, rychlou a přístupnou". Zároveň s tím si CD Projekt Red přisadil, že půjde o hru, která "bude snadno pochopitelná pro nové hráče a dostatečně zajímavá pro ostřílené MOBA fanoušky".

Byla oznámena free-to-play MOBA hra z prostředí Zaklínače, nepůjde o pay-to-win
i Zdroj: PCTuning.cz

Další skvělou novinkou v souvislosti s The Witcher: Battle Arena by měl být free-to-play prodejní model, v souvislosti s čímž se tvůrci dušují, že nepůjde o pay-to-win. Veškerý in-game obsah včetně kustomizačních předmětů by navíc měl být k odemčení i jen pouhým hraním, což zní opravdu skvěle. Jak ovšem víme z ostatních MOBA her, úspěch hry spočívá v dobrém vyvážení jednotlivých prvků. Uvidíme, jak si s tímto úkolem Fuero Games pod hlavičkou CD Projekt Red poradí. Kdyby to klaplo, byli bychom rádi.

Poslední informací ohledně The Witcher: Battle Arena jsou jména některých hrdinů, s nimiž bychom se ve hře měli setkat. Zatím jsou slíbeni Zoltan Chivai, Letho of Gulet, Eithne of Brokilon, Golem, Saskia of Aedirn, Philippa Einhart, The Operator a Iorveth. 

Zdroj: Vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama