celozivotni-licence-sygic-se-slevou-pouze-behem-black-friday
Novinka Celoživotní licence Sygic se slevou pouze během Black Friday

Celoživotní licence Sygic se slevou pouze během Black Friday

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 11. 2020 12:45 1

Na Black Friday Sygic zahájil prodej celoživotních licencí k navigačním aplikacím pro Android a iOS se slevou 83 %. Firma také nabízí své špičkové doplňkové funkce pro všechny motoristy a cestovatele za cenu nižší o 60 %.

Reklama

Až do 29. listopadu si zákazníci mohou zakoupit prémiovou licenci Sygic GPS Navigation zahrnující 51 off-line evropských map za speciální cenu 8,99 eur. Licence umožňuje používat pravidelně aktualizované kvalitní mapy s praktickými funkcemi, mezi které patří omezení rychlosti, hlasová navigace a asistent pro jízdu v pruzích.

Celoživotní licence Sygic se slevou pouze během Black Friday
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena licence pro balíček s on-line dopravní informace v reálném čase je 13,99 eur. Licenci pro balíček obsahující 195 off-line světových map nyní pořídíte za pouhých 17,99 eur. Na Black Friday si uživatelé mohou koupit také doplňkové funkce – Real view, Head-up display a Cockpit nebo Dashcam s 60% slevou.

V tomto roce Sygic vylepšil svou GPS navigaci o několik nových a zajímavých funkcí. Řidiči elektrických a hybridních vozů mohou nyní využívat bezplatný režim EV. S ní můžete svou trasu naplánovat nejenom se zastávkami na dobíjecích stanicích, ale také za dobití zaplatit přímo v aplikaci Sygic. Při plánování cesty obnášející překročení státních hranic uživatelé aplikace se systémem Android získají nejaktuálnější informace týkající se situace COVID-19 v příslušné zemi. Nejnovější doplňkovou funkcí v aplikaci Sygic GPS Navigation je Mobile Speed Cam, která řidiče upozorňuje na mobilní rychlostní radary na jejich trase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama