cena-fallout-76-klesla-uz-na-polovinu-puvodni-ceny
Novinka Cena Fallout 76 klesla už na polovinu původní ceny

Cena Fallout 76 klesla už na polovinu původní ceny

Martina Lipertová

Martina Lipertová

26. 11. 2018 11:15 5

Výrazné zlevňování AAA titulu jen pár dnů (max týdnů) po vydání není moc často k vidění. V případě akčního RPG Fallout 76 se to ovšem děje.

Reklama
Cena Fallout 76 klesla už na polovinu původní ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Fallout 76 se původně prodával ze 59,99 €, ale během slevové akce Black Friday byl minulý týden nejprve zlevněn na 40,19 € (na stránkách Bethesdy, odkud se pak hra také stahuje) a posléze dokonce přibližně na polovinu této ceny (na stránkách Amazonu). Tato akce již bohužel skončila, takže Fallout 76 se opět prodává za 40,19 €. I když moc smutní z toho nakonec asi moc nebudeme. 

Fallout 76 není pouze podle naší recenze jedním z největších průšvihů tohoto roku. Toto akční RPG si na stránkách Metacritics vysloužila průměrné hodnocení 55%, respektive 2,9 bodů (herní kritici – hráči) a zůstal tak hodně za očekáváním. Nejčastěji se novému Fallout 76 vyčítá prázdný svět a repetitivní hratelnost. 

Bude zajímavé sledovat, jak se Bethesda k tomuto svému ošklivému dítku postaví v budoucnosti. Zdali hráčům nabídne nějakou satisfakci, zdali tuto hru postupně vylepší až do podoby, že ji budeme hrát rádi, nebo zdali tento projekt rychle pohřbí. Jisté není nic, jenom to, že nyní bychom s nákupem Fallout 76 měli raději počkat i přes výrazné slevy.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama