ceny-za-vykopane-kazety-s-nejhorsi-hrou-v-historii-jsou-opravdu-krvave
Novinka Ceny za vykopané kazety s nejhorší hrou v historii jsou opravdu krvavé!

Ceny za vykopané kazety s nejhorší hrou v historii jsou opravdu krvavé!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 11. 2014 19:30 3

Je to tu! Do aukce na serveru Ebay se dostaly první kusy nedávno vykopané hry E.T. The Extra-Terrestrial. Za nejhorší hru v historii videoher tam nyní zaplatíte i přes 500 dolarů (cca 11 150 korun) a to aukce dávno není u konce.

Reklama

Pokud se vám kazetu E.T. The Extra-Terrestrial podaří vydražit, vedle samotné kazety zavařené v mikrotenovém obalu dostanete také certifikát pravosti a brožuru s fotkami jak z roku 1983, kdy byla tato hra uvedena na trh, tak z jara tohoto roku, kdy byla skládka s hrami vykopána.

Ceny za vykopané kazety s nejhorší hrou v historii jsou opravdu krvavé!
i Zdroj: PCTuning.cz

Součastným vlastníkem vykopaných kazet je město Alamogordo v americkém státě Nové Mexiko (místo, ke kterému skládka s hrami náležela). Skrze Ebay město plánuje prodat ještě dalších 70 kusů hry, ale pak prý máme smůlu. Ačkoliv město vlastní mnohem více kopií, žádné další už běžným smrtelníkům neprodá. Zbytek her totiž poputuje do nejrůznějších muzeí. To je vzhledem k aktuální ceně hry docela šlechetné, že?

Vedle hry E.T. The Extra-Terrestrial město Alamogordo na Ebay draží ještě vykopané Atari kazety s hrami Asteroids, Warlords, Defender a Missile Command. Tyto kazety se dají vydražit o poznání levněji. Stránku s aukcemi všech zmiňovaných her najdete zde.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama