ces-2015-belty-chytry-pasek-pro-jedliky
Novinka [CES 2015] Belty: "chytrý pásek" pro jedlíky

[CES 2015] Belty: "chytrý pásek" pro jedlíky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 1. 2015 07:00 1

Na veletrhu CES 2015 jsou k vidění různé produkty a některé z nich jsou celkem bizardní. Mezi ně se řadí například produkt nazvaný jednoduše jako Belty. Jak název napovídá, jedná se o jakýsi "chytrý pásek", který by jistě mnozí z nás ocenili během vánočních svátků.  

Reklama

Je celkem běžnou věcí, že si v případě, že se přejíme, povolíme pásek u kalhot, abychom si netlačili na břicho. Tato činnost by však měla díky Belty odpadnout. Pásek to totiž udělá za Vás. Jeho jedinou funkcí je totiž jeho automatické povolování a utahování. Pokud se tedy jeho nositel přejí, pásek to sám zaznamená a uvolní přezku. V opačném případě se opasek zase utáhne. 

[CES 2015] Belty: "chytrý pásek" pro jedlíky
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ke smršťování a polování pásku slouží sada motorků umístěných v přezce. Za výrobou pásku Belty stojí francouzská značka Emiota, která zatím vyvinula pouze prototyp pro příležitost představení na veletrhu CES. Společnost Emiota zde však neodhalila ani cenu produktu, ani datum vydání. 

[CES 2015] Belty: "chytrý pásek" pro jedlíky
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Otázkou zůstává, zda si pásek najde své kupce, o čemž pravděpodobně rozhodne hlavně jeho cena. Zdá se Vám Belty jako užitečný produkt?

Zdroj: Mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama