ChatGPT nebude požadovat přihlášení, nedostanete ale všechny funkce
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Copilot AI
Novinka ChatGPT nebude požadovat přihlášení, nedostanete ale všechny funkce

ChatGPT nebude požadovat přihlášení, nedostanete ale všechny funkce

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

2. 4. 2024 07:45

OpenAI svou umělou inteligenci chce zpřístupnit více lidem, a to především těm, kteří si nechtějí zakládat účet a přihlašovat se. Má to ale háček.

Reklama

Uživatelé, kteří se nechtějí, nebo nemohou přihlásit do ChatGPT, dostanou také přístup k této AI. Nebude to ale zadarmo a OpenAI vás o některé funkce ochudí. Kromě toho budou stále vaše chaty s AI zahrnuty do tréninkových dat společnosti, pokud toto neodmítnete. Pokud se budete dále chtít přihlašovat, nebo si založit profil, samozřejmě můžete. 

ChatGPT nebude požadovat přihlášení, nedostanete ale všechny funkce
i Zdroj: OpenAI

Lidé, kteří se nepřihlásí, si ale nebudou moct ukládat, sdílet chaty, ani používat vlastní instrukce a ostatní funkce, které pro přihlášeného uživatele dostupné zůstanou. OpenAI také řeklo, že tato verze ChatGPT bude mít “mírně přísnější zásady obsahu”. Konkrétnější vysvětlení tohoto výroku zveřejněno nebylo. 

Další otázkou je zneužití této umělé inteligence, k čemuž se OpenAI vyjádřilo tak, že jejich tým pro bezpečnost, detekci a prevenci zneužití pracují na “nějakém” plánu. Je zajímavé, jak malé množství konkrétních informací společnost uveřejňuje a je otázkou, zda si plně uvědomují jakému riziku se tímto zpřístupněním vystavují. 

Dříve, než si budete moct bez přihlášení pokecat s AI, můžete chatovat se svými blízkými z masa a kostí na některém z mobilů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama