Chieftronic představuje nástupce skříně M1, nabídne lepší chlazení
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Chieftronic představuje nástupce skříně M1, nabídne lepší chlazení

Chieftronic představuje nástupce skříně M1, nabídne lepší chlazení

David Jiránek

David Jiránek

22. 7. 2021 15:50

Méně tradiční rozložení komponent bude doménou nové počítačové skříně Chieftronic M2. V jejím nitru totiž nalezneme základní desku v horizontální poloze.

Reklama

Novinka zaujme hned na první pohled rozměry připomínající kostku. Velmi široká a relativně nízká case kvůli tomu zabere celkem dost prostoru na stole, nicméně nabídne například dobré proudění vzduchu a zajímavé rozložení.

Přední panel disponuje dvojicí větráčků s RGB podsvícením. Na zadní straně nalezneme třetí předem nainstalovaný větrák. Perforovaná přední strana okolo větráčků by měla nabídnout dostatek prostoru pro nasávání čerstvého vzduchu. Výrobce ale přidává také oproti předchůdci M1 (naše recenze zde) dírkovaný horní panel. Ten je vhodný pro osazení až 240mm radiátoru s příslušnými větráčky. Vodní chlazení podporuje i přední hrana schopná pojmout až 280mm radiátor.

Velikým lákadlem je samozřejmě možnost osazení základní desky v horizontální pozici. Obě bočnice jsou prosklené a na komponenty tak uvidíte dobře z obou stran. Šachta pro disky a zdroj je oddělená. Do prodeje se skříň dostane v srpnu letošního roku, cena zatím nebyla upřesněna. U nás lze zakoupit zatím například Chieftronic G1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama