chlapec-zustal-sam-doma-lupici-ho-okradli-o-videohry-a-marihuanu
Novinka Chlapec zůstal sám doma. Lupiči ho okradli o videohry a marihuanu

Chlapec zůstal sám doma. Lupiči ho okradli o videohry a marihuanu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 12. 2010 20:15 10

Překvapili jej v okamžiku, kdy hrál své oblíbené videohry. Svázali ho prodlužovacím kabelem a zavřeli do jiné místnosti v domě.

Reklama

Scéna téměř jako z filmu Sám Doma se včera odehrála v americkém městě Sutter County, informuje server CBS Sacramento. Dvanáctiletý chlapec zůstal v domě osamocen, když jeho rodiče odjeli nakupovat vánoční dárky. Jeho zranitelnosti využila dvojice pachatelů, která se dovnitř dostala přes odemčené dveře v zadní části domu a kteří jej překvapili v okamžiku, kdy hrál své oblíbené videohry. Vyděšené dítě svázali prodlužovacím kabelem a zavřeli do jiné místnosti. K velkému překvapení se ale neztratila elektronika, hotovost nebo cennosti, které se v domě nacházely.

Banditi naopak sebrali několik videoher, dvě herní konzole, videokameru a dvanáct balení lékařské marihuany, kterou je chlapec nucen užívat. Podle policejní zprávy nebyly oba lupiči starší dvaceti let a poté, co opustili dům, nasedli do červeného auta a odjeli. Když se chlapec vymanil ze spárů kabeláže, rychle utíkal k sousedům zavolat policii. Od té doby se po obou kriminálních živlech slehla zem. V článku není uvedeno, zda-li zloději před svým odchodem nechali puštěné kohoutky s vodou a zanechali tak rodičům neotřelý podpis na přivítanou.

Chlapec zůstal sám doma. Lupiči ho okradli o videohry a marihuanu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama