co-vsechno-vydrzi-huawei-mate-30-pro-znamy-youtuber-se-ho-pokusil-zlomit
Novinka Co všechno vydrží Huawei Mate 30 Pro? Známý youtuber se ho pokusil zlomit

Co všechno vydrží Huawei Mate 30 Pro? Známý youtuber se ho pokusil zlomit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 2. 2020 22:00

Huawei Mate 30 Pro je jedním z nejzajímavějších smartphonů poslední doby. Proto se nemůžeme divit, že k sobě láká pozornost různých YouTuberů, kteří testují jeho odolnost a to často velmi nemilosrdně. Takový Jerry Rig Everything s ním neměl vůbec žádné slitování.

Reklama

Nejlepší fotomobil planety v rukách Zacka Nelsona podstoupil test odolnosti proti poškrábání, test odolnosti proti ohni a test celkové odolnosti konstrukce. Zajímavé je, že všechny tyto pokusy vyšly velmi dobře. Z videa vyplývá, že zejména konstrukční zpracování se Huawei povedlo skutečně na jedničku. V testu ohýbání si telefon od známého youtubera dokonce vysloužil velkou pochvalu, na rozdíl od konkurenčního OnePlus 7, který má podobnou konstrukci a ve zkoušce propadl.

Připomeňme, že Mate 30 Pro v uplynulém týdnu dorazil také do České republiky. Případní zájemci jej mohou předobjednat v e-shopu (Huawei.cz) nebo oficiálních prodejnách Huawei ve Westfield Chodov a Quadrio v Praze. Výrobce k telefonu připravil navíc speciální zákaznickou kampaň. Při nákupu Mate 30 Pro získají zákazníci zdarma bílá bezdrátová sluchátka FreeBuds 3, VIP servis a voucher na hodinky Huawei Watch GT 2 za pouhou 1 Kč.

Superphone je dostupný v barevném provedení Space Silver za cenu 24 999 Kč. Exkluzivní nabídka je limitována počtem kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama