Computex se vrací, proběhne online i offline v Taipeii
i Zdroj: depositphotos.com
Novinka Computex se vrací, proběhne online i offline v Taipeii

Computex se vrací, proběhne online i offline v Taipeii

David Jiránek

David Jiránek

14. 4. 2022 15:20

Tradiční konference Computex se letos uskuteční na konci května a bude probíhat v online i offline režimu. Hlavním zaměřením akce bude umělá inteligence nebo inovace a startupy.

Reklama

Computex 2022 se již tradičně uskuteční v Taipei Nangang Exhibition Hall od 24. do 27. května. Tato fyzická část bude doprovázená také online akcí Computex DigitalGo probíhající v rozmezí 24. května až 6. června. Registrace na online část jsou otevřeny pro všechny po celém světě.

Tento rok budou pro Computex klíčová tato témata: urychlování inteligence, propojená X-Experience, digitální pružnost, inovativní výpočty, inovace a startupy a udržitelnost.

Computex se vrací, proběhne online i offline v Taipeii
i Zdroj: techpowerup.com

Svoji účast přislíbily tyto značky: Acer, AMD, Apacer, Arm, ASUS, ATEN, Delta, GIGABYTE, IBM, Infineon, KIOXIA, Microsoft Corp., MSI, NVIDIA, NXP, Qualcomm, Quanta Cloud Technology (QCT), Supermicro, Texas Instruments, ZOTAC a další.

Nebude chybět řada velkých konferencí a přednášek se zaměřením na tvorbu inovací a jejich aplikování v reálném světě. Velkými tématy budou také 5G, IoT nebo AI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama