Copilot AI rozluští i ten nejhorší rukopis a převede ho na čitelný text
i Zdroj: Copilot AI
Novinka Copilot AI rozluští i ten nejhorší rukopis a převede ho na čitelný text

Copilot AI rozluští i ten nejhorší rukopis a převede ho na čitelný text

David Švrček

David Švrček

4

Do OneNote přichází nová funkce. Umělá inteligence Copilot zvládne přečíst i ošklivý rukopis v poznámkách a převést jej na čitelné písmo. Zatím pouze v beta testování.

Reklama

Microsoft přináší novinku do OneNotu, která umožňuje Copilot AI číst a analyzovat ručně psané poznámky. Tato funkce, zatím teda jen v beta verzi, umožňuje uživatelům psát poznámky stylusem a následně je nechat přeformátovat do strojového textu, složit otázky nebo vytvářet seznamy úkolů na základě těchto poznámek. 

Aplikace OneNote
i Zdroj: Microsoft
Aplikace OneNote

První spuštění Copilota v OneNote proběhlo v listopadu a tento nový upgrade bude pro stávající předplatitele Microsoft 365 a uživatele Copilot Pro. Testování ukázalo, že Copilot umí rozluštit i horší rukopis a přesně ho přepsat do čitelného textu.

Chcete-li otestovat tuto funkci již teď, musíte být členem Microsoft 365 Insider s nejnovějšími verzemi OneNote pro Windows a mít předplatné Copilot Pro nebo Copilot pro Microsoft 365. Důležité je ještě zmínit, že funkce zatím nepodporuje diakritiku, ta má být ale do finální verze aplikace přidaná. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama