Corsair představuje klávesnici K70 RGB Pro určenou pro profesionální hráče
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Corsair představuje klávesnici K70 RGB Pro určenou pro profesionální hráče

Corsair představuje klávesnici K70 RGB Pro určenou pro profesionální hráče

David Jiránek

David Jiránek

10. 2. 2022 16:00

Společnost Corsair uvádí na trh novou verzi mechanické klávesnice K70 s přídomkem RGB PRO. Nabídne Cherry MX spínače, opěrku pod zápěstí a speciální přepínač pro vypnutí animací podsvícení.

Reklama

Mechanická klávesnice Corsair K70 RGB PRO vychází z modelu K70 a je osazená spínači Cherry MX od známého německého výrobce. Na výběr bude z pěti různých verzí spínačů. Double-shot PBT klávesy zaručují dlouhou životnost a odolnost.

Tělo klávesnice je vyrobeno z hliníku a ke spodní straně se připíná pomocí magnetů celkem rozměrná podložka pod zápěstí. Corsair nový model vybavil speciálním přepínačem, který změní podsvícení na jednotnou stálou barvu.

Jde o funkci mířenou na profesionály zlepšující soustředění. Pokud se nechcete rozptylovat barevnými animacemi, naleznete dedikované tlačítko pro jejich vypnutí na zadní straně. Přepínač vypne i nastavená makra.

Samozřejmě nechybí kvalitní odpojitelný USB-C kabel a blíže nespecifikovaná minimální odezva. Podle Corsairu by měl model K70 RGB PRO disponovat 8× kratší odezvou než konkurenční herní klávesnice.

O úpravu barev, tvorbu maker a další softwarové vychytávky se stará program iCUE. Zkratky ale lze vytvářet i bez softwaru.

Do prodeje zamíří model K70 RGB PRO již 13. února v Severní Americe. Později bychom se měli dočkat i jinde ve světě. U nás je dostupných několik modelů K70 s cenou od 3 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama