cougar-challenger-vymazlena-pocitacova-skrin
Novinka Cougar Challenger: vymazlená počítačová skříň

Cougar Challenger: vymazlená počítačová skříň

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

6. 8. 2012 14:00 19

Málo známý německý výrobce počítačových skříní na sebe upoutal pozornost díky nově představené case Challenger. Ať ji budete obdivovat nebo pomlouvat, vyvolá ve vás vždy nějakou reakci.

Reklama

Kýč kouká Challengeru z každého záhybu. Vždyť i tlačítko pro sepnutí napájení má na sobě krytku, abyste si připadali jak při zapínání nějakého mnohem sofistikovanějšího stroje (případně jako při odpalování rakety).

Cougar Challenger: vymazlená počítačová skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Černá skříň vyšperkovaná oranžovými prvky (či stříbrnými) má v základu dva větráky. První má průměr 20 cm a nasává vzduch skrze perforovaný přední panel. Druhý větrák už má klasičtější průměr 12 cm a vyfukuje teplý vzduch ven z prostor Challengeru.

Jelikož je tato skříň určená pro hráče počítačových her, je důležité jak dlouhá grafická karta se do ní vejde. Challenger je možné nakonfigurovat tak, aby mohl pojmou grafickou kartu dlouhou až 410 mm, což je na dnešní poměry absolutně dostačující.

Skříni nechybí ani prachové filtry přichycené magneticky, USB porty na předním panelu, koš pro sedm 3,5" / 2,5" disků anebo možnost pohodlné bezšroubkové instalace.

Cougar Challenger má rozměry 268 x 514 x 523 mm.

Zdroj: 1, 2 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama