crysis-2-slaba-grafika-nuda-a-zase-nuda
Novinka Crysis 2 - slabá grafika, nuda a zase nuda

Crysis 2 - slabá grafika, nuda a zase nuda

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2010 18:30 39

Pokud jste se těšili na grafické orgie, nejspíš na ně rychle zapomeňte - grafika je totiž průměrná a hra vypadá jako slepenec všeho možného.

Reklama

Zprávičky o akční hře Crysis 2 vám na našem magazínu přináším s železnou pravidelností. Ono se není čemu divit, protože slušných titulů na PC je v dnešní době pomálu a tak se majitelé výkonných sestav upínají s železnou pravidelností doslova k ledasčemu, bohužel. Už minulý týden jsem si nebral příliš servítky a označil pokračování za nepovedený slepenec F.E.A.R. s původním dílem.

Crysis 2 - slabá grafika, nuda a zase nuda
i Zdroj: PCTuning.cz

Ono by nebylo zase až tak zle, protože ve finále nemusel být výsledek tristní, ale… Dosud si každý, mě nevyjímaje, myslel, že vypuštěná videa běžela na konzolích a PC verze bude vypadat mnohem, mnohem lépe. Ale chyba lávky.

Tak trochu nechtěně se nám překvapivé zjištění ohlásilo samo v aktuálním videosnímku z E3. V probíhající šesté minutě hra spadne a před námi se objeví plocha systému Windows 7. Grafická stránka působí nemastně, neslaně a tak trochu podivně. Titul navíc v některých fázích připomíná slepenec původního dílu s F.E.A.R. a Modern Warfare 2.

Za vším tak hledej ústupky konzolím, kvůli kterým se ze hry stane nejspíše nudný, tuctový titul, ve kterém už nebude dominovat grafika, ale pro naši škodu ani slušná hratelnost. Mimochodem, každému musí být jasné, že verze pro slabé hrací skříňky bude vypadat ještě mnohem hůř. Závěr je jednoznačný: majitelé konzolí mohou být spokojeni, PC platforma se naopak zahalila do tmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama