Další šílený počítač ve tvaru boty na sobě má graffiti
i Zdroj: Cooler Master
Novinka Další šílený počítač ve tvaru boty na sobě má graffiti

Další šílený počítač ve tvaru boty na sobě má graffiti

David Jiránek

David Jiránek

8. 1. 2024 13:15 1

Sběratelé neobyčejného hardwaru si na seznam mohou připsat další stylizovaný kousek od Cooler Master. Novinka Sneaker X Bounce kloubí hardware a pouliční umění.

Reklama

Cooler Master je v tenhle moment svými počítači ve tvaru boty už celkem známý. Ostatně o posledním modelu jsme informovali v říjnu, kdy šel do prodeje Sneaker X. Novinka Sneaker X Bounce má na první pohled podobný název, avšak vzhledově jde o ještě více excentrickou tenisku.

Exteriér si vzal na starost umělec Bounce, který se specializuje na graffiti. Barevnou paletu boty má tak na starosti on a přední část boty má symbolizovat králíka. Na samotné tenisce najdeme odpojitelné bezdrátové reproduktory, nastavitelné podsvícení a otočná tlačítka. Na bocích jsou vidět některé komponenty, zejména podsvícené větráčky přichycené na chladič.

Ohledně osazených komponent toho moc nevíme. Počítač má pohánět RTX série 40 a Cooler Master vydal také video, kde zmiňuje DDR5 RAM osazené v tomto stroji. Cenovku bude ale určovat zejména omezený počet 1000 kusů. Více informací o dostupnosti této limitované edice bychom se měli dozvědět v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama