demo-duke-nukem-forever-pristupne-od-3-cervna-ale-jen-pro-nekoho
Novinka Demo Duke Nukem Forever přístupné od 3. června, ale jen pro někoho

Demo Duke Nukem Forever přístupné od 3. června, ale jen pro někoho

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 5. 2011 08:45 14

Pokud jste si hru předobjednali u některého z vybraných prodejců anebo máte speciální edici Borderlands, můžete jásat. Vy ostatní máte smůlu.

Reklama

Duke Nukem Forever se blíží a s ním i drsný humor, spousta vulgarit, močení do pisoáru, sexy kočičky a oblíbené kopání vetřelců do rozkroku. Atomový svalovec dorazí na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. už 10. června.

Někteří z vás si ale hru budou moci zahrát dříve než ostatní. A to kvůli demoverzi, která je v přípravě. Zatím nejásejte, neboť toto privilegium bude mít pouze hrstka šťastlivců.

Těšit se na demo mohou uživatelé, kteří si hru předobjednali u jednoho z vybraných prodejců či majitelé titulu Borderlands v edici „Game of the Year“.

U nás se akce týká obchodů Game a Game Express, alespoň se tak uvádí v seznamu na oficiálních stránkách DNF. O zpřístupnění hratelné ukázky ostatním hráčům pochybujeme. Ale co, když čekali dlouhých čtrnáct let, tohle jistě přežijí.

Pokud ale Gearbox znovu oznámí odklad, jsem si jist, že budou mít chuť nakopat do rozkroku nejen emzáky, ale i někoho jiného. Tak doufejme, že to dobře dopadne.

Nepřehlédněte:

Duke Nukem Forever se pravděpodobně objeví i na iPhonu

Demo Duke Nukem Forever přístupné od 3. června, ale jen pro někoho
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama