duke-nukem-forever-se-pravdepodobne-objevi-i-na-iphonu
Apple Novinka Duke Nukem Forever se pravděpodobně objeví i na iPhonu

Duke Nukem Forever se pravděpodobně objeví i na iPhonu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2011 15:15 17

Atomový vévoda se možná přesune i na iPhone a iPod touch, se všemi zbraněmi, sprosťárnami a dokonalou zábavou.

Reklama

Po odkladech Duke Nukem Forever, který se historie počítačových her zapsal jako vůbec nejdéle vyvíjená videohra, se fanoušci nejnovějšího příběhu s blonďatým svalovcem pokuřujícím doutník přeci jen dočkají.

Po čtrnácti letech, co je hra ve vývoji, nebude stavět na perfektní grafice a nejnovějších technologiích, ale vsadí na prověřenou zábavu a čistou hratelnost. A ruku na srdce, v nekonečném vakuu průměrnosti hráčům takový titul setsakramentsky chybí.

Výhodou toho také je, že hra má mírné hardwarové požadavky a tudíž si ji zahraje skoro každý. Pokud vše půjde podle plánu a Gearbox pro nás nechystá další „překvapení“, dorazí atomový vévoda už 9. června. Nakonec možná ale nezůstane pouze u osvědčené verze pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Duke Nukem Forever pravděpodobně zavítá i na mobilní platformu iOS. Nápovědou je soubor readme.txt (v překladu čti mě) ke hře na službě Steam, který v licenčním ujednání odkazuje na App Store a zařízení iPhone a iPod touch. Nebylo by to ale poprvé, co by se Duke proháněl po zařízeních s nakousnutým jablkem. V App Storu se už nějaký ten čas nachází Duke Nukem 3D.

O mobilní platformu Applu nedávno projevilo zájem i studio Crytek, které znáte hlavně díky nevídané grafice v prvním dílu Crysis.

Nepřehlédněte:

Crytek má zájem o iPhone/iPad platformu. Míří na zařízení Apple CryEngine?

Duke Nukem Forever se pravděpodobně objeví i na iPhonu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 9to5mac

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama