devatenactilety-zlodej-byl-zadrzen-pri-nakupu-herni-konzole
Novinka Devatenáctiletý zloděj byl zadržen při nákupu herní konzole

Devatenáctiletý zloděj byl zadržen při nákupu herní konzole

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

22. 5. 2014 11:00 1

Většina bankovních lupičů by se po vyloupení banky nejspíše snažila držet co nejdále od místa činu i od všech veřejných prostranství. Devatenáctiletý zloděj z USA se však po vyloupení banky namísto skrývání rozjel do obchodu, aby zde právě ukradených 1300 dolarů vyměnil za novou herní konzoli. Toto počínání ho stálo svobodu.

Reklama

Devatenáctiletý mladík Tyler Matthew Schnapp vstoupil do místní Penrose Wells Fargo banky s pistolí v ruce a s lístečkem, na němž bylo napsáno, že přišel banku vyloupit. Na to konto mu z kasy bylo vydáno 1300 dolarů v hotovosti, které Tyler shrábl a odešel. O několik hodin později ho dva policisté identifikovali ve Walmartu, kde se zloděj zastavil cestou domů, aby si koupil vytouženou herní konzoli.

Devatenáctiletý zloděj byl zadržen při nákupu herní konzole
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle zprávy z Canon City Daily Record Tyler uvedl, že ho ten den vyhodili z práce a on cítil, že "nemá štěstí" a tak se impulzivně rozhodl banku vyloupit a (asi) si tím zlepšit náladu. Zpráva bohužel neuvádí, jakou konzoli si Tyler koupil, s 1300 dolary to však mohl být klidně i Xbox One či PS4 a velká kupa her k tomu. 

Tyler nyní čelí několika obvinění včetně trestného činu loupeže a trestného činu ohrožování veřejnosti střelnou zbraní.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama