dlc-assassin-s-creed-unity-dead-kings-je-nyni-zdarma-k-dispozici-vsem-majitelum-puvodni-hry
Novinka DLC Assassin's Creed Unity: Dead Kings je nyní zdarma k dispozici všem majitelům původní hry

DLC Assassin's Creed Unity: Dead Kings je nyní zdarma k dispozici všem majitelům původní hry

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 1. 2015 17:15 10

  Společnost Ubisoft před několika hodinami vydala DLC Assassin's Creed Unity: Dead Kings, které je v podobě patche k dispozici všem majitelům původní hry. To znamená, že pokud se vaše hra automaticky aktualizuje s každým zapnutím, jakmile ji příště spustíte, budete mít rozšiřitelný obsah k dispozici taky. 

Reklama

Dávat DLC zdarma je v současné době velmi neobvyklé. Ubisoft se tímto krokem bohužel nerozhodl následovat CD Projekt RED a jeho RPG Zaklínač 3, pro které budou majitelům hry k dispozici všechna rozšíření zdarma, ale hodlá se jeho prostřednictvím omluvit zklamaným fanouškům za špatný stav Assassin's Creed Unity v době jejího vydání. Hra totiž obsahovala velké množství bugů a často se trhala jak na výkonných počítačích, tak i na konzolích, kde jsme jinak zvyklí na maximální vyladěnost her.

Assassin's Creed Unity v současné době už bez problémů běží, pokud se tedy chystáte na nákup hry, z technické stránky hry byste neměli být zklamaní. Úplně bez chyby však hra stále ještě není.

Co se týče obsahu DLC, to je velmi temné. Jelikož jsou však Mrtví Králové k dispozici zdarma, nemá cenu vyzrazovat víc. Raději si ho sami zahrajte!

Co na toto DLC říkáte? Přijde vám to jako dostatečný způsob, jak se omluvit za průšvih zvaný Assassin's Creed Unity?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama