DLSS zamířilo do Starfieldu a chystá se také na Call of Duty
i Zdroj: Bethesda
Novinka DLSS zamířilo do Starfieldu a chystá se také na Call of Duty

DLSS zamířilo do Starfieldu a chystá se také na Call of Duty

David Jiránek

David Jiránek

9. 11. 2023 19:00 28

Po dvou měsících od vydání dostává Starfield aktualizaci, která přidává dlouho očekávané DLSS. Titul navíc dostal řadu optimalizací pro výkonnější sestavy. Oblíbená technologie zamíří také do Call of Duty.

Reklama

Bethesda se při vydání Starfieldu oháněla partnerstvím s AMD. Hra na červených grafikách běžela o něco lépe, zvláště vzhledem k jejich výkonu. Jak se ale ukázalo, partnerství nevylučovalo zahrnutí konkurenčních technologií. DLSS od Nvidie bylo skrze módy dostupné již od prvních dní a nyní oficiálně míří do základní hry.

Aktualizace 1.8.83 do Starfieldu kromě DLSS přidává také Nvidia Reflex. Novinek je ale více. Hráči mohou nalezené jídlo sníst bez nutnosti přidávat ho do inventáře a opravena byla také řada chyb. Bethesda zároveň optimalizovala hru v oblasti GPU výpočtů a vylepšila renderování a využití procesorů. Obojí v případech silnějších sestav.

Nvidia také nabídne DLSS 3 v Call of Duty: Modern Warfare III. Oblíbená střílečka využije generování snímků a tím pádem framerate blížící se více jak 200 FPS v případě RTX 4090 při UHD rozlišení. Na dostupnější RTX 4070 si zahrajete na 113 FPS při témže rozlišení.

DLSS zamířilo do Starfieldu a chystá se také na Call of Duty
i Zdroj: Nvidia
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama