do-akcni-hry-world-of-tanks-prichazeji-svatecni-operace
Novinka Do akční hry World of Tanks přicházejí sváteční operace

Do akční hry World of Tanks přicházejí sváteční operace

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2019 12:00 1

Ve World of Tanks již začali vánoční a novoroční oslavy, které potrvají až do 14. ledna 2020. Na hráče čekají úžasné novinky, mnoho odměn a především pak zábava na dny sváteční pohody.

Reklama

V garáži už svítí interaktivní vánoční stromeček a kromě klasické sváteční výzdoby můžete svou garáž vybavit také kouzelnými velkými ozdobami. Budete mít příležitost získat čtyři velké ozdoby, přičemž každá z nich musí být umístěna na příslušné místo v interaktivním prvku výzdoby (vánoční stromek, polní kuchyně apod.). Velké ozdoby můžete získat z krabiček nebo je vytvořit ve Velkém svátečním dekorátoru. Spolu s radostí, kterou proces zdobení přináší, vaše ozdoby také určují úroveň sváteční atmosféry: čím veselejší a prozářenější je vaše garáž, tím vyšší je úroveň její sváteční atmosféry.

Vylepšení úrovně atmosféry ve vaší garáži vám přinese bednu s všemožnými dobrotami: směrnicemi, kredity, spotřebními doplňky a podobně. Jakmile hráči dosáhnout páté úrovně sváteční atmosféry odemkne se jim možnost sestavovat si vlastní tanky.

Během Sváteční operace 2020 budete mít možnost sestavit si vlastní vozidla Sváteční operace, skládající z až 6 vozidel od V. až po X. úroveň. Na volná stání této větve můžete umístit pouze vyzkoumatelné tanky nebo tanky za odměnu. Tyto stroje obdrží speciální bonus k volným ZK, bojovým ZK a ZK posádky získaným v náhodných bitvách. Druh bonusu závisí na typu vozidla.

Stání pro vaše vozidla Sváteční operace obdržíte za dosažení úrovní sváteční atmosféry. Celkem je k dispozici šest stání pro šest úrovní vozidel. První stání získáte po dosažení V. úrovně sváteční atmosféry. A dále budete odměněni jedním stáním za každou další úroveň. Do 22. proince je navíc připraven bojový event Santa-Maus vs. Evil 100.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama