do-programu-xbox-live-gold-se-vali-gears-of-war-4-forza-motorsport-6-a-dalsi
Novinka Do programu Xbox Live Gold se valí Gears of War 4, Forza Motorsport 6 a další

Do programu Xbox Live Gold se valí Gears of War 4, Forza Motorsport 6 a další

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2019 14:15

Microsoft v rámci programu Games with Gold opět přichystal pro členy Xbox Live Gold nabídku dalších zajímavých titulů. Předplatitelé se mohou už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One.

Reklama

Na Xbox One po celý srpen získáte akci Gears of War 4 od studia The Coalition. Populární závody Forza Motorsport 6 budou ke stažení od 16. srpna do 15. září. Obě tyto hry doplní z Xboxu 360 diablovka Torchlight a akční adventura Castlevania: Lords of Shadow. Oba tituly si lze zahrát v rámci programu zpětné kompatibility i na Xboxu One. První hra bude nabízena od 16. do 31. srpna, druhá pak pod 1. do 15. srpna.

Pro úplnost dodejme, že dnešek je posledním dnem, kdy ještě můžete stahovat hru Meet the Robinsons. Jedná se o akční adventuru o cestování v čase dle stejnojmenného filmu, ve které se ujmete role mladého klučiny Wilbura Robinsona, který se snaží lapit podlého padoucha skze jednotlivé časové období a zároveň tím neovlivnit budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama