dotaznik-pomozte-spolecnosti-intel-zjistit-jak-vypada-typicky-paran
Novinka Dotazník: Pomozte společnosti Intel zjistit, jak vypadá typický „pařan“

Dotazník: Pomozte společnosti Intel zjistit, jak vypadá typický „pařan“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2014 22:00 9

Jsou jich zástupy, najdeme je snad v každé věkové skupině a nerozeznáte je ani podle účesu. Hrají na mobilních telefonech či herních počítačích za desítky tisíc korun. Dá se vůbec v této skupině vyprofilovat průměrný hráč? Společnost Intel se rozhodla to zjistit ve spolupráci s herním portálem Grunex.

Reklama

Počítačové, konzolové či mobilní hry už dávno nejsou zálibou pro úzkou skupinu lidí, jež byste poznali podle toho, že moc nechodí ven a jiné věci je nezajímají. V některých mladších věkových skupinách dokonce počítačoví hráči neboli pařani představují většinu. Populaci pařanů se rozhodla blíže prozkoumat společnost Intel ve spolupráci s herním portálem Grunex.

Nejpopulárnější hry si každý rok pořizují miliony zájemců a zkuste najít někoho, kdo neslyšel o hrách typu Battlefield, Angry Birds nebo třeba World of Warcraft. Nebude to jednoduché. Liší se vůbec hráči od zbylé populace? Jak aktivně tráví své volno a kolik času věnují internetu a hrám? Dá se vůbec tato velká skupina zprůměrovat?

Průzkum společnosti Intel má za cíl oslovit co nejreprezentativnější vzorek fanoušků her, kteří se do něj mohou zapojit v nejbližších dnech. Anketní otázky lze vyplnit do 25. června prostřednictvím tohoto odkazu. Intel nabízí možnost vyhrát lákavé ceny. Třeba nové výkonné procesory pro počítač nebo sedmipalcový tablet s Androidem od společnosti Dell.

Dotazník: Pomozte společnosti Intel zjistit, jak vypadá typický „pařan“
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama