Dva hráči se pohádali ve hře a skončilo to pokusem o vraždu kladivem
i Zdroj: Copilot AI
Novinka Dva hráči se pohádali ve hře a skončilo to pokusem o vraždu kladivem

Dva hráči se pohádali ve hře a skončilo to pokusem o vraždu kladivem

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

27. 6. 2024 20:00 16

Paříte MMORPG a tam se s někým obrazně pohádáte do krve. Zatímco vy to pustíte z hlavy, v tom druhém to vře a chystá se tu vaši krev prolít. Šílené? Ale stalo se to.

Reklama

Hoši se pohádali u hry ArcheAge, typické MMORPG pařby na dlouhé večery. Jenže dvacetiletý Edward Kang se rozzuřil natolik, že opustil minulý čtvrtek bydliště v New Jersey a letěl na Floridu, aby svého soka zmasakroval. Matce řekl, že jde navštívit přítele a zabydlel se v hotelu asi 35 mil od svého soupeře. Někde v tom čase zašel do obchodu a pořídil si kladivo a baterku. Nu a poté, v neděli, vnikl ve dvě ráno zakuklený do domu nepřítele a zaútočil. Naštěstí zasáhl nevlastní otec oběti a pomateného Kanga zadržel až do příjezdu policie.

Oběť byla převezena do nemocnice, kde dostala několik štychů po ranách kladivem do hlavy. Nicméně Kang zřejmě nehrál dost Dead Island 2 a tak rány kladivem nebyly život ohrožující. Zato popsal svou oběť jako „špatnou online osobu“ a zajímal se, kolik asi dostane naděleno za toto napadení. Obviněn je z vraždy druhého stupně a ozbrojené loupeže. Zainteresovaný šerif se potměšile vyjádřil ve smyslu, že to bude dlouhá doba, než si pan Kang zase zapaří videohry. Občas rupnou nervy nám všem, ale zkusit někoho umlátit kladivem kvůli rozepři ve hře? To je trochu jiný Semtex. A obzvlášť poetické je, že autořy hry ArcheAge vypnout dnes, tj. 27. června, servery kvůli odlivu hráčů. Kdyby Kang udržel nervy na uzdě a týden dýchal do pytlíku, patrně by z toho vyšel lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama