fallout-76-nevyjde-na-steamu-bethesda-ho-umisti-na-sve-stranky
Novinka Fallout 76 nevyjde na Steamu, Bethesda ho umístí na své stránky

Fallout 76 nevyjde na Steamu, Bethesda ho umístí na své stránky

Martina Lipertová

Martina Lipertová

7. 8. 2018 10:00 5

Společnost Bethesda uvedla, že svojí nejnovější hru Fallout 76 nebude vydávat na Steamu, ale pouze na své vlastní platformě Bethesda.net. To je vzhledem k oblíbenosti Steamu, který má v současné době stále ještě prakticky monopol na prodej her, velice odvážné. Na druhou stranu. Bethesda je vzhledem k oblíbenosti svých produktů a finanční nezávislosti jedna z mála společností, která si takový risk skutečně může dovolit.  

Reklama

Na Steamu se ostatně dlouho neobjevil také předešlý prodejní hit Fallout Shelter. Ten vyšel v červenci roku 2016, ale na Steam se dostal až v březnu 2017, tedy o 8 měsíců později.

Fallout 76 nevyjde na Steamu, Bethesda ho umístí na své stránky
i Zdroj: PCTuning.cz

Další zajímavá informace se potom týká betaverze hry (v podání Bethesdy je to B.E.T.A. – akronym ve stylu Falloutu, který znamená Break It Early Test Application). Betaverze totiž bude k dispozici v plném rozsahu a to navíc všem hráčům, bez rozdílu. To znamená, že se do ní mohou zapojit skutečně všichni. A že ve hře budete mít k dispozici všechno, co bude k dispozici i ve finální hře.

A ještě jedna skvělá zpráva na konec. Veškerý postup v betaverzi hry si budeme moci přenést i do finálového produktu. Hrát betu se proto vyplatí, jelikož nepřijdeme o žádný postup.

Fallout 76 je akční RPG hra, která bude zaměřená na multiplayerovou hru. Datum vydání je naplánováno na 14. listopadu 2018. 

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama