Fanděte českému Rocket League týmu v mezinárodním finále Acer Predator League 2022
i Zdroj: Acer
Novinka Fanděte českému Rocket League týmu v mezinárodním finále Acer Predator League 2022

Fanděte českému Rocket League týmu v mezinárodním finále Acer Predator League 2022

Komerční sdělení
16. 11. 2022 11:42

Všechna kola kvalifikace letošní Acer Predator League jsou za námi a známe nejlepší český tým, který se do úvodních kol přihlásil. Vy nyní můžete fandit našemu celku ve velkém finále, kde si zahrají o více než 200 tisíc korun.

Reklama

Jak se vybíral nejlepší český tým?

V zápasech 3 na 3 se přes úvodní národní kvalifikaci dostaly nejlepší celky do národního finále, ze kterého už vedla přímá cesta do do EMEA finále proti nejlepším hráčům z 15 zemí Evropy, Blízkého východu a Jižní Afriky. To se odehraje už 20. 11. od 12.00, na hráče tu přitom čekají skvělé výhry, vítěz celého Predator League 2022 si odnese 8.500 eur, což je při současném kurzu více než 200 tisíc korun! Na druhý tým turnaje čeká 4.500 eur a na třetí pak 2.000 eur.

Acer Predator Helios 300 pro ty nejlepší

V národních finále se kromě postupu do mezinárodního klání bojovalo i o skvělé ceny. Jednou z nich byl i notebook Acer Predator Helios 300 pro každého z vítězného týmu. Jde přitom o herní zařízení, které naplní veškeré požadavky opravdového hráče. Nádherný 17.3“ 360Hz IPS displej, 8jádrový procesor Intel Core i7-11800H (2.3GHz, TB 4.6GHz, HyperThreading), 32GB RAM DDR4, grafika NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6 (Boost 1425MHz, MGP 135W) a disk 1TB SSD M.2 PCIe NVMe. Člověk si tak může být zcela jistý, že ho Acer Predator Helios 300 nenechá ve štychu ani při hraní těch nejnáročnějších titulů současnosti.

Fanděte českému Rocket League týmu v mezinárodním finále Acer Predator League 2022
i Zdroj: PCTuning.cz

Akce na vybrané produkty Acer

Na CZC.cz jsme pro vás k příležitosti velkého finále Predator League 2022 připravili skvělá herní zařízení od Aceru. Najdete zde vše od nádherných monitorů, přes bezkonkurenční příslušenství až po nadupané herní počítače a notebooky. Řada z nich je přitom ve slevové akci, ty nejlepší herní kousky si tak dopřejete se skvělou cenovkou. Nechybí ani takové speciality, jako herní křeslo Acer Predator Rift Lite, či herní stůl Acer Predator.

Fanděte českému Rocket League týmu v mezinárodním finále Acer Predator League 2022
i Zdroj: PCTuning.cz

O společnosti Acer

Společnost Acer, která byla založena v roce 1976, patří mezi přední světové společnosti v oblasti informačních a komunikačních technologií a působí ve více než 160 zemích. Společnost Acer se vyvíjí spolu s průmyslem a měnícím se životním stylem a zaměřuje se na vytvoření světa, ve kterém se hardware, software a služby vzájemně propojí, vytvoří ekosystémy a otevřou nové možnosti jak pro spotřebitele, tak pro podniky. 7.500 zaměstnanců společnosti Acer se věnuje výzkumu, návrhu, marketingu, prodeji a podpoře produktů a řešení, která překonávají bariéry mezi lidmi a technologií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama