far-cry-primal-dostal-novy-trailer-upozornuje-nas-na-dulezitost-prozkoumavani-okoli
Novinka Far Cry Primal dostal nový trailer, upozorňuje nás na důležitost prozkoumávání okolí

Far Cry Primal dostal nový trailer, upozorňuje nás na důležitost prozkoumávání okolí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 1. 2016 12:00

Společnost Ubisoft vydala nový trailer ke hře Far Cry Primal. Upozorňuje nás na důležitost prozkoumávání okolí a nepřátelských kmenů a samozřejmě i jejich potírání v rámci naší vlastní bezpečnosti.

Reklama

Ve hře se ujmeme role Takkara, lovce a posledního přeživšího jedné lovecké skupiny. Naším primárním úkolem bude přežít, naším sekundárním úkolem potom založit novou skupinu a vést ji k rozmachu. Proti tomu budou tři další znepřátelené klany, které mezi sebou bojují o nadvládu.

Far Cry Primal se odehrává ve fiktivní zemi Oros, která se pyšní bujnou vegetací. Vedle toho přijdeme do styku i s mnoha zvířaty, která si navíc budeme moci ochočit (pravděpodobně po vzoru bílého tygra z Šangri-La).

První ohlasy na hru jsou veskrze pozitivní, ale žádná revoluce se prý nechystá. Rukopis Far Cry 3 a 4 je prý hodně citelný, takže nejspíše dostaneme hodně toho, co v předchozích dílech, jenom zabaleného do novějšího prostředí. Zdali vám to vadí, necháme čistě na vašem uvážení. Více napoví již zmiňovaný trailer.

 Far Cry Primal vyjde 23. února pro konzole Xbox One a PlayStation 4. Verze pro počítače se dočkáme o týden později - 1. března.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama